Roger's Reiseblogg

Roger's Reiseblogg

09.02-2014

ASIAPosted by Roger Sun, February 09, 2014 09:59:27

Fortsatt blir det kun i det våte element, men ikke så vått på pub, men vått i havet. Mandag blir det kanskje en ny runde igjen.

Denne ålen har jeg vist noen bilder av, og på dette bildet ser dere tennene som en skal holde seg unna, er kanskje på nivå med en steinbit ?

Hva dette er det vet ikke jeg, men det lever og beveger seg hele tiden. Om det er en fisk eller et skaldyr skal være usagt, den finner jeg ikke i den lille bilde plansjen jeg har.

Og her er atter en art av gule og svarte fisker, dei synes jo godt i havet, av hvilken grunn mange fisker har fått en sånn farge prakt vet ikke jeg, men kanskje noen andre vet ?

Denne lille tassen er en flott sak, som lever for det meste inne eller rundt denne sol korallen, og fisken heter på Engelsk : False Clown Anemone, og at den er vakker det er sikkert, og den blir maks 8. cm.lang, eller liten er det kanskje da.

Hva dei små svarte med hvite prikker heter det vet jeg ikke, om det er barn av den oransje fisken kan jo være.

Denne krepsen eller hva det en er har jeg aldri sett før, så noe nytt blir det forhåpentligvis i tiden fremover, under havets overflate. Navnet på den er. Peacock Mantis Shrimp, og jeg tar med alt i den Engelske teksten da jeg synes det er greit, om noen vil søke videre på dette. Den blir maks 17. cm. lang så denne var nok voksen.

Denne fisken ser også ganske komisk ut som så mange andre skapninger her nede på bunn. Men hva synes fiskene om oss, sikkert det samme, hvilken rar skapning som blåser bobler hele tiden. Vartfall navnet på fisker er som følger, Masked Porcupinefish.

Om jeg har skrevet hva denne fisken heter før, så er jeg egentlig på tynn grunn for jeg finner ingen som er helt lik i plansjen, eneste jeg tør si at fisken er flott i sine gule og svarte farger.

Denne skapningen er kjent for dei fleste av mine venner, det er den småfeite karen jeg treffer hver dag…………….. i speilet. Jeg prøver etter beste evne å se glad ut, men ser at jeg ikke lykkes helt enda, under vann altså.

Denne finner jeg heller ikke i plansjen, det kan jo komme av at samme fisk finnes i mange slags fargekombinasjoner, og at den er i plansjen. Men jeg er usikker på grunn av fargevalget. Kanskje jeg må se meg om etter en større og mer utfyllende plansje, der det meste av det som lever i havet her, er med.

Det var det for i dag, så får jeg se om jeg finner på noe mere en annen dag smiley

  • Comments(3)//blogg.rogerracing.net/#post178