Roger's Reiseblogg

Roger's Reiseblogg

14.02-2014

ASIAPosted by Roger Fri, February 14, 2014 02:59:20

Fortsatt blir det i det våte element, og noe på tørre landet, og den 12.02-2014 var det dykking igjen. Da ble det ikke tatt mere bilder i havet, da skal det legges mere vekt på å holde seg stabil i sjøen, og ikke variere for mye opp og ned.

Har kjøpt bok men tror dere alt var inne i den da, neida. Det var vel grunnen til at var inne i krympeplast, så at en ikke fikk sjekka før en kom hjem.

Denne saken er vartfall en snile, som flere er bak kassa apparatet er her, mere vet jeg ikke om denne saken.

Dette er noen saker som gror nede på en palme rett utenfor huset, kona sier det kan brukes som smaks tilsetning i mat.

Og så har jeg et spørsmål til di kloke hoder, blir det en ring på palmen for hvert år den lever ?

Ikke bare er jeg imponert over forstøtningen, under dette betong dekket som nylig er støpt, men hva gjør dei med strøm stolpen, og strøm kablene som går over hjørnet på bygget.

Og som vanlig er jo sikkerhet satt i høysetet her, når det gjelder stillas og bygge metoder, så kanskje vi har dratt det litt langt hjemme, eller er det for slakke krav her.

Her er det min eminente og trivelige dykker lærer holder til, firmaet hans kan jeg anbefale for alle. Og trenger du noe utstyr som du selv vil kjøpe (han leier ut alt du trenger) så tar han deg med til utstyrs butikken, der kommer bare firmaeiere inn.

Her det ei Thaidame som tok siste del av dykkerkurset sist jeg var å dykka, snakka godt engelsk gjorde hun også. Ikke ofte jeg har sett Thaier som trives i havet, så det forkommer nok.

Dette kan være en Slingjaw wrasse, når jeg sier jeg tror så er jeg veldig usikker, for bildet jeg har tatt er fra oven, og i boka er det fra siden.

Dette kan være en Bleeker`s grouper men sikker er jeg ikke, for å kjøpe bok hjalp ikke så mye, enten om boka er får dårlig, eller jeg som er for dårlig, skal være usagt.

Denne lille saken heter Speckled sandperch og kan bli opp til 26 cm. lang.

Dette er nok en korall av en eller annen sort, type og navn finner jeg ikke og det liker jeg lite.

Dette kan være en Bullethead parrot fisk, så kan bli opp til 40. cm. lang, så denne var nok bortimot voksen.

Denne fargerike skapningen heter så mye som Vagabond butterfly fisk, mange rare fiske, og dertil mange rare navn, lurer på hvem som har drevet å satt navn på alt, og hva dei har spist og drukket.

Denne er jeg veldig usikker på hva heter, så denne får ikke noe navn av meg, men det kan hende at andre vet hva den heter. Eneste jeg ser er at den roter på sand bunnen etter mat.

Endelig har jeg et bilde nesten fra siden, og finner ikke navnet for det. Vet ikke om den hvite prikken på ryggen er feil på bildet, eller et sandkorn, eller om den er sånn designa denne fisken.

Og dette blir det siste innlegger levert fra Karon i denne omgangen.

  • Comments(2)//blogg.rogerracing.net/#post180