Roger's Reiseblogg

Roger's Reiseblogg

Karon, og her blir jeg til hjemreise.

ASIAPosted by Roger Tue, February 07, 2017 09:55:29

Heisan folkens, ikke mye kommentarer fra dere, men haaper likevel at dere leser, og liker det jeg skriver, og legger ut av bilder. Gode og daarlige kommentarer, alle blir besvart saa sant jeg finner di paa siste post.

Blir ingen bilder fra dykking, om ikke andre gir meg bilder eller videoer, da linsen ( moderane drit ) har faatt en feil sier kameraet, ja det skulle jo bare mangle, naar nettbrettet er stjelt, PCen doed og telefonen ikke er aa forstaa. Kjoeper billig telefon til aa ha her nede, denne er jo en saann som :gamlinger som meg skal ha: Doro er merket, og den er faen meg ikke mye gamling vennlig, saa da blir det aa finne seg en Nokia naar jeg kommer hjem, som ingen andre vil stjele, og en som jeg kan skjoenne smiley

Foerste bildet er fra et dykkerfirma, det skjoente dere selvsakt ut fra bildet. Her faar alle skjefer i di forskjellige dykker firmaene handle, og jeg som privat mann............... faar ogsaa handle, da jeg har handlet mye der, og blitt saan passe venn med den Danske skjefen.Saa er det pannekaker, paa det mobile gatekjoekken, veldig gode og en riktig saa hyggelig mann. Vet ikke om dei var laget av bananer eller ei, for det glemte jeg selvsakt aa spoerre om. Proevde aa ta bilde med mitt lille kamera, I moerket av alle fiskebaatene som like aa lyser ute i havet. Saa alle lys i horisonten er fiskebaater, som igjen leverer sinn last inn til bla. Rawai, der vi som vil kan handle ferske produkter fra havet, aa faa dette tilberedt rett over veien, paa den resturanten en maatte oenske. Her er jeg paa vei med venner inn paa fiske markedet, eller delikatesser fra havet heter det vel, og dei er ferske, for di er vel det naar di lever, reker, hummer etc. Salget er paa ene siden, og resturantene paa andre siden, av denne veien. Og her er vi paa god vei til aa fortaere alt det gode havet har aa by paa, og det er faktisk ganske mye her I Thailand. Jeg og flere med meg kjoepte reker, jeg slo til med to stykker, hoeres kanskje ikke saa mye ut med det var en halv kilo,..... 2.stk. reker smiley Her er det ogsaa kommet noe nytt, som jeg ikke synes om, det er paa veien langs stranden paa Kata, salgsboder saa langt oeyet rekker. Hvor er fornuften, stenge halve veien for aa selge en masse saker, som di fleste ikke har bruk for, vartfall ikke jeg. Her er det avslapping en ettermiddag, kan vel egentlig ikke ha det bedre, eller hva ? Her sitter jeg utenfor inngangsdoeren der jeg bor, og nyter stillheten, vartfall det en kan kalle for stillhet, for det er vist aldrig helt rolig noen plasser her, men det har jeg blitt vandt med.  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Roger Wed, February 08, 2017 12:45:08

Takker Kjetil. Joda du vet I vaares alder er det ikke lett med sanne duppeditter, skjoenner at det er kaldt, saa da er det greit med 30 varme :-)

Posted by Roger Wed, February 08, 2017 12:43:30

Hei Lisbeth. Joda det gaar an her ogsaa, og det er andre gangen. Har fatt i meg for mye veske noen dager, saa naa er det noen hvite dager.Og det kan virke som det er en kortversjon jeg har faat. Vist du kjoeper DORO, saa proev aa skjoenn den du foerst :-) Jeg synes den er steike dum, men det er en vanlig telefon, okke med moderane sjerm.


Posted by Ketil Greve Tue, February 07, 2017 16:37:56

Jeg koser meg med bloggen din, og føler med deg i din kamp med dippeduttene som er laget for å drive oss til vannvidd. Kos deg i solen, her er vinden rikelig og iskald.

Posted by Lisbeth Tue, February 07, 2017 16:16:43

Nei huffda, trodde ikke man blei forkjøla før man kom hjem fra varmen jeg... Du får huske på å få i deg nok vann og anna væske! Håper du har fått den kortvarige varianten.
Gratulerer med Doro forresten, har vært inne på tanken selv når jeg føler at "min mobil ikke forstår meg" ;-)

Posted by Roger Tue, February 07, 2017 14:23:59

Da maa jeg beklage Lisbeth, den har jeg ikke sett. Takker for kommentarer, og god bedring, og forkjoelelse det er det blitt her ogsaa.

Posted by Lisbeth Tue, February 07, 2017 10:18:37

Da har jeg igjen lest "samlede verker" (du så nok ikke kommentaren min sist gang jeg gjorde det). Fortsatt like koselig å "være med på tur". Men jeg er mest opptatt med å hoste, så får du kose deg videre i varmen!